Igår var jag på årsmötet för min jaktvårdskrets. Danmark-Funbo-Vaksala Jaktvårdskrets. Det är viktigt att engagera sig tycker jag. Förbundet är viktigt för oss jägare och gör massor med gott för oss och för jakt och viltvården. Det minsta man kan göra är att faktiskt besöka årsmötet. Där har möjlighet att som medlem försöka påverka förbundet och kan komma med åsikter och synpunkter.

Vill man bli mer engagerad så kan man gå med i styrelsen. Igår blev jag invald i styrelsen vilket känns skoj! Mitt ansvar kommer att JAQT, webben och kommunikation. Jag har redan tjuvstartat lite och har gjort en ny hemsida för kretsen enligt Jägareförbundets profil. Ja, jag har också redan arrangerat en tjejjakt också vilket styrelsen önskade. Jättekul!

Ett viktigt mission måste nu vara att öka antalet medlemmar i kretsen och få fler personer att bli engagerade. Hur kan vi locka ungdomar? Fler tjejer?

Styrelsen i kretsen består av fantastiska personer som verkligen är engagerade men hur ska bygga upp inför framtiden? /Sanna

danmarkfunbo