Jag hade verkligen trott att förkylningen skulle lägga sig till helgen. Fel, hade jag. Hostningar, huvudvärk och febersvettningar hänger sig kvar.

Blev inbjuden på jakt lördag och hade räknat med att vara med. Ställde klockan för att gå upp och känna efter. Vaknade helt igenkorkad med huvudvärk och insåg att det skulle vara jäkligt dumt att sitta på pass i minus 8 grader. Så jag skickade ett sms till Janne och meddelade att jag inte kommer. Fan, vad det svider. Ville så gärna. Men hösten har varit jobbig för mig och mina förkylningar som hänger sig kvar. Jakterna i Småland utfördes i kyla, snö, regn och blåst när jag var förkyld och det var säkert inte jättebra för hälsan.

Så, idag fattade jag detta mogna beslutet att stanna hemma. Men det svider och gör ont! Kokar häxbrygd med citron och ingefära istället. Suck, hälsar en snorig och sur Sanna