Min son går på ett jaktgymnasium och trivs väldigt bra med. Jakt hela dagarna. Toppen! Ändå vill han gärna ut och vaka gris på fredagkvällen när han kommer hem. Eftersom jag uppsikts-jagar med honom så är det ju bara att försöka hänga med i hans tempo.

Så, det där med att ligga i soffan med ett glas rött efter en hel arbetsvecka är bara att glömma. Vi brukar ägna oss åt att sitta på ett sädesfält eller i en vak-koja på kvällarna. Nu när det är plöjt på åkrarna börjar grisarna återvända till åteln så det blir till att hänga i kojan ikväll. Det är faktiskt mysigt att sitta där tillsammans med sonen. Jag är också tacksam över att han vill hänga där med mig, även fast jag är övertygad om att det inte är umgänget med just mig som drar. Det är i alla fall skönt att fester och stan inte lockar…..

Så, ikväll vet ni vad jag gör! /Sanna