Efter olyckan, skadan och operationen har vi ägnat oss rehab. Det är så otroligt viktigt att ta det lugnt och låta hunden läka sakta och sakta börja bygga upp igen. Promenader i koppel och inte för långt och inte för snabbt. Det gick hyfsat bra de första två veckorna men det är inte lätt nu. Han är pigg och vill springa. Men han får vänta. Vi får sån otroligt bra hjälp av Sara på Djur i balans i Uppsala. Otroligt duktig och kompetent.

Där får han laserbehandling och vi har övningar att göra hemma. Superbra!

Han är ju lite kinkig men Sara hanterar det bra!

Nu är vi i nästa fas som innebär längre promenader, ett ökat tempo och lite styrketräning. Härligt!

Det mesta går bra med Laxpastej

Nästa vecka ska han gå i vattentrask. Då bör jag nog ha massor med Laxpastej med mig.

Rehabbehandlingen går framåt och Milton verkar läka bra. Han rör sig bra i båda frambenen och visar inte på någon smärta. Så det känns väldigt positivt. Men det är först när han får träna och jaga på fälten/fjället som vi egentligen får veta om musklerna klarade sig utan bestående men. Men hitills verkar allt faktiskt tyda på det. Vi missar ju hela hösten jakter vilket hade varit nyttigt för Milton. Han behöver all träning han kan få. Men det är bara gilla att läget och planera all semester nästa år till fjällen! Milton får göra annat och nu är det Bellas högtid med alla kommande klövjakter. Men en liten sväng till fjällen råkade visst jag och Jossan boka in. Ripjaktabstinensen slog till! Milton får ju så klart inte jaga utan vi ska göra allt för att han blir frisk och kan jaga resten av sitt liv. /Sanna