Tjohoo, vad roligt det var att göra slutprovet. Ännu roligare att jag klarade det! Tre yviga och energiska unghundar med deras mattar och hussar deltog i mitt övningupplägg. Fokus var på kontakt då jag tycker att det är viktigt. Alla var duktiga, ställde bra frågor och fick med sig lite tips på vägen. Det fick även jag av dem. Nu är utbildningen helt klar och det känns skönt men lite tomt! Det har ju varit sååå roligt!

För övrigt är jag så nöjd med utbildningen via Royal dog education i Göteborg. Utbildningen var på distans men med två träffar i Göteborg. Rullande intag och ett väldigt bra digitalt upplägg. Föreläsningar, bildspel, filmer och massor med egna filmer som jag har fått feedback på. Fantastiskt upplägg!

Stort tack för en bra utbildning. Nu håller mitt företag på att startas upp! Men jag är nog lite sugen på en till utbildning. Som tur är vann jag en utbildning via Hundsteg. En utbildning som heter Hundgymmet och som går ut på att lära sig förebyggande styrketräning för hundar. Jag gillar verkligen den och kommer att träna mina egna hundar men också bygga ett litet hundgym här hemma för att låta andra komma hit och träna. Roligt värre!