Underbara veckor i skärgården! Älskart! Jag har: solat, sovit, joggat (ja inte så mycket men ändå), promenerat, ätit gott, druckit gott (säkert för mycket), umgåtts med ungarna (mina, syrrans, Nennes), haft vänner på besök, ätit kräftor på en ö, badat ljumma nakenbad, tvättat håret i havet (naturvänligt schampo), läst mycket, löst korsord (eller löst och löst?), ätit massor med god mat, grillat, åkt båt, SUPat massor, satt upp mitt nya tält, sovit i tältet med hundarna (bästa coola hundarna älskade det), blivit myggbiten, spelat kubb (jag är asbra!), tömt dasset (mest Klasse. Jag hulkade), hejat på när Klasse satte upp nytt dass (eller halvsov jag i solen med en cava då?), sovit middag (bästa som finns), tränat hundarna (snart är det rippremiär, jobbat lite i smyg (säg inget till chefen), njutit, yogat, spanat fåglar och verkligen carpe-fucking-diem. Stugans golv har inte slitits. Vi har varit ute hela tiden och slitit på gräset, verandan, bergen, bryggan, stigarna och grusvägarna. Lyx!

Nu är jag redo för höstens spännande utmaningar! /Sanna