Härliga kvällar för vildsvinsvak nu. Inte ens jag fryser! Har inte suttit så mycket än och har inte kommit åt någon gris. Var på en ny del av marken och hade en fin bock på 60 meter men var osäker på kulfånget så jag fick avstå. När jag kom närmare såg jag att det var ett perfekt kulfång. Men better safe than sorry! Fick med mig Sanna J och Johanna ut på vildsvinsvak en kväll. Så mysigt att vara fler även fast man inte umgås direkt! Sanna J hade sugga med kultingar framför sig en kort stund.

Har också kommit iväg till skjutbanan med alla goa tjejer. Jag är väldans nöjd med att skjutit två guldserier redan första gången för i år.

Men lite mer skjutning får det bli i all fall. Det är bra träning och väldigt roligt!

Här är det Sanna J som skjuter björnen!

Så här i coronatider är jag nöjd med att ha intressen där man enkelt kan hålla distans till folk.

Det har även blivit ett par ridturer och det har varit så himla roligt att rida igen. Dock har jag haft väldigt mycket träningsvärk efteråt!

Jag börjar även ladda upp för flugfiske i fjällen. Står på gräsmattan hemma och övar. Det ser lite fånigt ut men jag är så nöjd. Idag inhandlades diverse flugor. Hoppas på att binda egna en vacker dag! Det kanske är på samma vackra dag som jag ska sticka egna sockor. Nu har jag inte rätt tålamod eller tid för att lära mig sticka ordentligt. Jag har beställt en tröja av en bekant som är grym på att sticka. Nu har jag äntligen en fin, stickad, varm tröja!

Utöver allt detta härliga har jag varit ute i tid (ett ovanligt fenomen) och bokat stuga för vinterns skidsemester. Men först en härlig sommar och sen en höst fylld av jakt! /Sanna