Drog upp till Bojtikken för några dagars vandring. Där brukar vi jaga ripa men det är perfekt uppvärmning och träning att vandra i fjäll inför ripjakten! Jag älskar att vara i fjällen i alla årstider.

Som vanligt hade jag tur med vädret!

Drack även en god öl från Västerbotten!

Eftersom vi inte jagade lade vi energi på att laga god mat i naturen. Murrikkas jägarpanna och över öppen eld uppe på fjäll till lunch. Magiskt gott! En dag lagade vi souvas och åt på hembakat tunnbröd med vitlökssås till. Galet gott!

Tupplur efter lunchen så klart!

Hundar som sköter sig bra och fungerar i alla sammanhang underlättar.

Vi fick också fiska och Enok fick några fina öringar att ta med hem till Småland.

Vi blev även bjudna på ripa och god efterrätt med hjortronsylt.

Matlagning på murrikkan hemma vid stugan på kvällarna. Jag älskar att laga mat utomhus.

Fokus har ju verkligen varit att vandra på höga höjder och att äta god mat. Känner att jag har fått bättre flås och bättre benmuskler inför kommande ripjakt. Men framförallt har jag och mina vänner fått en helt fantastisk upplevelse i fjällen. Dessutom badade vi nakna i en fjällbäck (jag och Enok närmare bestämt), det har jag faktiskt inte gjort tidigare. Ordet är livsbejakande!

Tackar vår fantastiska fjällguide Birger som gör allt detta möjligt!

Nu har jag landat in i Sollefteå för jobb men längtar redan tillbaka!

(Foton tagna av mig, Birger Larsson, Enok Andersson, Jenny Andersson och Cilla Graan.)