Jag och Veronica tog sällskap från Uppsala till Fors, Tierp där vi mötte upp Anita som kom från Gävlehållet. Gick stigen och pangade och hade sååå skoj. Solen sken, vi pangade och var glada. Detta trots att resultatet gärna hade fått vara annat. Anita har jag känt nu i flera år och vi lärde känna varandra via en jakt via JAQT.

Veronica lärde jag känna på en jakt för tjejer som Maggan ordnade i höstas. Så kul att hon hängde med också.

Efter jaktstigen satte vi oss och fikade och hörde att de flesta runt oss skulle sticka över till grannbyn som också hade stig där. Eftersom det är så roligt så bestämde vi oss också för att gå den stigen. Detta trots att alls sa att den var svårare.

Så, iväg till Gåvastbo-stigen. Den var lite svårare men ändå gick det bättre för mig än på den andra. Man kan ju säga att jag är aningen ojämn i mitt skytte!

Hur som helst var det väldans skoj och trevligt idag. Bra arrangerade stigar och trevligt folk.

Extra skoj att en man som vi gick efter tog kontakt och ville få med sin dotter i ett nätverk för tjejer som skjuter. Hon hade inte velat följa med och gå jaktstigen med honom och andra gubbar. Nu fick han lite tips på kontaktytor åt dottern. Skoj!

Nu slappar jag på verandan. Nöjd över dagen och öm i axeln! / Sanna