Bella har börjat på dagis! Hon trivs så bra och det är inga dramatiska avsked när jag lämnar. Hon är i en flock med flera andra tikar som hon försöker få igång i lek. Men de damerna är lite ordentliga och tycker att man leker utomhus. väl ute på rastgården blir det sen spring och bus.

Anki som driver dagiset har egna wachtelhundar och jagar såklart. Det känns ju bra. Hon och alla som jobbar där är duktiga med hundar och Bella viftar glatt på svansen när vi ska gå in. På eftermiddagen när jag kommer och hämtar henne sitter hon och ett par andra vovvar och bara väntar på sin matte eller husse. När de andra sitter vid grinden och väntar kan man vara smart och knycka drottning-tronen.

Skönt att få ligga lite högre och spana. Lite som the Queen of fucking everything!

Dessutom är det en hundbutik i samma lokaler med ett väldigt bra utbud. Så himla perfekt. Pet store of Sweden.

Det känns väldigt bra och Bella som är ensamhund hemma får stimulans och ett umgänge med andra hundar. Tacksam och nöjd matte är jag! Tack för att ni finns! / Sanna