Jakt hemma idag! Tidigare observationer på dovhjort på marken höjde förväntningarna. Idag fick jag hålla mig på pass då Olle ville gå med Bella. Han var och jagade med henne förra helgen och då drev hon kronhjort.

Idag var jag dock snurrig. Glömde skyddsvästen, skulle låna ut min radio till Olle men hade den i ryggan när jag hoppade av på pass, gps:en strulade. Jag fick sköta kommunikationen med radion och sms till Olle. Struligt värre!

Hundförarna såg en del bök av vildsvin men vi såg inte till några.

Efter detta gick vi och spanade spår av lodjur och sen blev det grillning. Bella blödde från en tass så vi avslutade jakten där. De andra körde en såt till. Fick höra att de sett dovhjort i den såten. Men de överlevde dagen.

Nu blir det en bok i soffan innan kvällens middag. Ikväll blir det egenfiskad fjällröding. Så himla gott! /Sanna