Jag har lärt känna en fantastisk kvinna som heter Sanna Johansson. Hon driver en butik i Stockholm som heter Sanna J jaktkläder. Hon och Jaqt Stockholm bjöd in mig i dag till hennes butik för att representera Interjakt och prata optik och ammunition. Ett stort gånger damer var inbjudna i dag. Sanna J fixade gott fika och stod och babblade 😉.

Madde.jpeg

Jag hade även tagit med skjutsimulator från butiken och riggade upp den i Sannas butik. Alla tjejer fick provskjuta och det verkade som de hade roligt 👏.

Madde2.jpeg

Jag pratade och berättade om optik och ammunition…förklarade lite skillnader mellan olika ammuntionssorter. De var en väldigt intresserad grupp och mycket bra frågor ställdes.

Masde3.jpegMazde4.jpeg

En mycket trevlig söndag har jag haft i trevliga tjejers sällskap.

Ny vecka nya utmaningar.

Är ni sugna på att hyra vår skjutsimulator? Kontakta oss

018-100023

//Madde