20180121_091028.jpg

I dag släppte vi Ojsan hemma. Det gäller att passa på innan säsongen är slut.

Vi var 4 st som jagade i dag. Ojsan fick upptag efter ca 5 min och drog iväg. Härligt att höra skallet. Tyvärr buktade det inte utan drog bara längre och längre bort. Vi blev tvungna att avbryta såten då hon sprungit ur marken. Vi åkte till stugan och grillade korv i kaminen 😊

Matte som var dagens gäst gjorde upp eld.

20180121_110817.jpg

Smakade riktigt gott i kylan.

Dax för såt 2. Hon fick upptag igen snabbt och jag hör hur hon närmar sig mig och mitt pass. Jag har rådjuret på 30 meter men tyvärr massa sly i vägen och jag fick aldrig tillfälle till skott. Ojsan kom efter rådjuret strax efter och drog iväg. Och samma visa igen…buktar inte och Ojsan höll i drevet i 2 timmar tills vi fick hämta henne och avsluta dagens jakt. Ja…så är det med jakt…spännande gör det mesta och man vet aldrig vad som händer 😉

Dax för en ny vecka i morgon med nya möjligheter. Och se fram emot nästa helg…sista helgen att släppa Ojsan ❤

20180121_125042.jpg

//Madde