Samling i kojan 6.30 där brasan brann. Stämningen var på topp trots att regnet öste ner. Pass delades ut och vi alla gav oss iväg. 

Men snacka om ihållande regn. Där vi jagar har det regnat precis hela dagen. Vätan kröp sig in trots regnskydd!


Älgarna lyste med sin frånvaro denna regniga dag. Men det var mycket gris i rörelse och det var så klart okej att skjuta! De håller ju på att ta över världen. En av hundförarna hade sin hund bökande i en buske när plötsligt en stor galt rusar ut och rakt på honom. Det var dumt av grisen som föll i backen av hans skott! Vi hjälptes åt att hämta den sen. Jäklar vilken bjässe! 

Sen lunch i kojan. Gott! Efter det ett pass i ett torn med tak vilket kändes rätt bra eftersom regnet fortsatte ösa ner….


Ingen älg i sikte denna såt heller. Men grisar i farten såklart dock inget skjutet. Sen bröt vi för att fixa med grisen. Efter det hemgång. Nya tag imorgon.

Jag tog med grisklövar hem och la ett spår åt Bella. Inte så långt men ändå! Hon gick helt klockrent och blev överlycklig över att hitta nåt så gott som en vildsvinsklöv! Vi blev så glada, jag och barnen över att hon var så himla duktig. Känns lovande inför framtiden. 


Nu längtar jag tills imorgon då det är nya försök på älgen. Skitjakt på er alla! /Sanna