Ja, så sitter vi där med småbarn igen! En 4-bent, lurvig och helt underbar liten wachtelvalp. 

Välkommen hem till oss Brozhunters Norma, till vardags kallad Bella. 


Det blev en lång och spännande resa för att få hem vår lilla Bella. Vi var tre valpköpare från Sverige som åkte tillsammans på detta äventyr. Så nu finns det tre tikar från kennel Brozhunters, Nykarleby. Det var så roligt att vi var tre personer som åkte över tillsammans. Vi lärde känna varandra bra och kommer att träffas igen med våra hundar. Det ska bli så spännande att följa dem!


Nu ser vi fram emot att forma denna lilla valp till en trevlig familjemedlem och senare även jaktkamrat. Fast när man ligger där och pussar på den rosa, kala magen är det lite svårt att tänka sig att hon ska ut och jaga älg och vildsvin så småningom.


Vi hörs senare! Måste springa och kolla vad valpen nu hittat på! /Sanna