Äntligen….ja verkligen äntligen har jag skjutit min första bock 😊

Igår efter jobbet åkte jag hem till en av mina chefer för att sitta på bock. När jag kom ut till passet så stod bocken redan där på åkern. Jag satt och spanade i kikaren länge på han. 40 meter framför mig kommer get och två killingar ut. Bocken får syn på dom och springer fram och jagar upp dom i skogen.

Jag satt och spanade och tänkte och hoppades att bocken skulle komma ut igen. 5 minuter senare och där stod han😛

Jag siktar och tittar på han och ser hur han går mot mig och någon minut senare så står han 15 meter mitt framför tornet. Han inte tänka så mycket och pang – min första bock 😍

Tårarna rann av ren lycka!

En kväll jag alltid kommer att minnas! Tack Johan för att jag fick komma till dig!

20170817_190838.jpg

//Madde