Idag arrangerade Jägareförbundets nätverk för jagande kvinnor-JAQT Uppsala en skyttedag på Ekebyboda. Ett gäng skjutglada tjejer möttes upp där ute lördagmorgon. Vi började med att fika och sen en genomgång av Gert-Ove och Tessan som var dagens instruktörer. Vi delades sen in i två grupper. 


En runda med trap för ena gänget när det andra gänget sköt skeet. Gert-Ove lade upp trap-träningen som en ripjaktssituation. Superbra för mig som snart drar till fjälls på ripjakt. 


Sen bytte vi plats. Skeet är galet svårt men jäklar vad skönt det är när det blir pulver av duvorna. Efter detta blev det en god lunch och sen sporting.

Sporting är svårt men barnsligt kul! Vi avslutade sportingen med hela havet stormar då alla sköt på alla duvor som kom från oväntat håll. Jättekul! Jag blir impad av alla otroligt duktiga skyttar som finns runt i Uppland. 


Nöjda, trötta och glada avslutade vi med att sammanfatta dagen och planera in mer skytte framöver. Detta över ännu mer fika. Tack för denna fantastiska dag! /Sanna