Jag tycker ju att det är så kul att skjuta. Blev ju därför lockad av att delta i LM i jaktstig som var i lördags. Där tävlade man individuellt men även i lag. Å jag fick faktiskt ihop ett lag från vår lilla krets Danmark-Funbo-Vaksala. Laget bestod av mig, sonen, systersonen och sen fick vi med oss Christer från kretsens styrelse. Så jäkla kul!


Det var bra representation i laget. En senior, en junior, en dam och en yngre oldboy. 

Vi gick stigen och hade det kul och trevligt. Lite synd bara att jag gjorde det sämsta tänkbara skyttet någonsin genom historien. Jag drog igång laget och drog också ner det! Men jag var i alla fall glad! Tack vårt duktiga lag! Som individuellt kom jag sist i damklassen och alla skytteanlag är nedärvda till sonen som fick en bronsmedalj i juniorklassen.

Sen for vi ut till torpet. Byggde trappa till altan, softade och grillade. Senare smög vi ut för att vaka gris på vallen. 

Grisarna lyste med sin frånvaro, men det gjorde inte myggen. Dessutom var det mulet och blev väldigt mörkt. Vi satt inte så länge utan gick hem och spelade Chicago dom vi brukar. 

Kör hårt där ute och ut och jaga gris. De håller på att ta över världen! /Sanna