Makens systersöner jagar en del älg hemma i Norrland. Så när de väl kommer ner hit så känns det ju kul att ordna tillfällen till grisjakt. I torsdagskväll prövade de jaktlyckan hos svärisarna i Östhammar och lyckades få två grisar. I fredags kom de till oss i Funbo och Janne lånade ut två bra ställen att sitta på. Jag jagade inte själv utan överlät det åt dessa norrländska proffs. Satt sen hemma i sommarvärmen på verandan när en av dem ringde och sa att jag kunde komma och hämta honom och en gylta. Så jäkla kul! 


Nu hänger den hemma i vårt kylrum. På lördagen var vi alla och firade svärfar 70 år. Grabbarna åkte sen ut till Östhammar och där fick den fjärde grisen fällas. Så roligt för dem att de får åka hem till Norrland idag och ha griskött med sig hem. 

Själv hängde jag på skjutbanan denna förmiddag och kan väl konstatera att älgarna inte behöver vara jätteroliga än. /Sanna