jaktstig 8

Tveksam blev jag när jag kände hur den isande vinden gick igenom kläderna i kön på den första stationen. Till och med lite grinig! Jag sa till min son att om det är så lång kö på alla stationer så hoppar jag av och åker hem.

Men väl framme när jag har skjutit fullt på båda målen på den första stationen så är kylan glömd. Det är så galet roligt att skjuta jaktstig. Jag gick ut hårt och sköt fullt på de första stationerna. Sen gick det utför vilket det brukar göra. Jag är väldigt ojämn i mitt skytte. Sonen som var med och som brukar vinna över mig (ja, allt är en tävling) blev nog lite svettig ett tag. Men det löste sig som sagt. Sköt bort mig på två stationer och det kan man inte göra om man vill vinna.

Så, den lilla odågan vann som vanligt över mig, men var ändå missnöjd med poängen. Jag förlorade med sämre poäng men var ändå glad och nöjd.

Olle jaktstig

Det var också trevligt att jaktstigen i Fagerviken (arrangör Hållnäs-Österlövsta JvK) var gratis för juniorer. För mig som är personlig sponsor till en junior kändes det bra och det är en fin gest gentemot ungdomarna tycker jag.

Nu längtar jag till nästa jaktstig! Hoppas att vi ses där!/ Sanna