Ja dagarna går och jag har varit ute alldeles för lite på jakt 😏 Tyvärr har jag missat några roliga jakter. Men tur är väl att man faktiskt kan jaga året runt 😊 Hade velat hunnit släppa Siwan lite mer. Två kvällar i rad nu har hon smitit ut på vår baksida och hittat nåt spännande  (som jag tyvärr inte sett vad det är) och sprungit runt i skogen och SKÄLLT 😊 Ja tänka sig att Siwan skällt. Så roligt och jag blir ännu mer sugen på att ut och jaga med henne.

Nåväl..vi har ett spännande år framför oss! Jag och Sanna ska träffas nästa vecka och smida jaktplaner. Tror att 2017 blir tjejernas jaktår…😊 Och i september har jag ju min 40-årspresent att se fram emot -Ripjakt i Bruksvallarna…Mjaarå 😂

Jag är glad att min facebookgrupp Pangbrudar i Uppland har blivit ”stor”. Ibland kommer det in kunder på jobbet…både män och kvinnor…som frågar om det är jag som är Madde som håller i pangbrudar 😊 Jättekul tycker jag 👍

20161218_092010

/Madde