Längtar tillbaka till i söndags. Det var verkligen en strålande dag 😊 Det är så kul att vara ute…se hur Siwan utvecklas sakta men säkert…hon fattar ju inte riktigt…men är superduktig när det väl händer!

img_20161220_082727

Helt fantastiskt att man som människa kan ändras. Från att ha varit noll intresserad av jakt, skog och natur..till att tycka det är det roligaste och mest avkopplande jag vet…och dessutom jobba med det. Få träffa alla trevliga kunder i butiken.. prata jakt…hänga med på jakt på nya marker…ja…jag lever livet liksom 😜 Bästa av allt är att jag lärde känna Sanna…vi fann varandra från dag ett! Och att jag dessutom hittade ett jobb som jag fullkomligt älskar att gå till dag ut och dag in! 💙

Idag har jag en semesterdag och är hemma med dotter dom ligger i influensan😐 Ska passa på att åka in till stan och köpa sista julklapparna.

God jul allihopa! /Madde

received_10211567635605627

Fick denna fina bild på mig och Siwan av Anna 😍