Det jobbigaste med jakten är att man fryser så hiskligt. När man sitter på pass, vill säga. Tror att jag måste skaffa mig en hund snart så jag får röra lite mer på mig.

Förra julen fick jag ett par värmesulor av maken i julklapp. Det är fantastiskt skönt! Efter ca 45 minuter på pass, när fötterna börjar bli väldigt kalla, är det bara att plocka fram sin lilla fjärrkontroll och trycka på en knapp. Snart känns värmen komma i de arma små fötterna.

När Madde och jag skulle ut till Finsta och jaga hade jag packat med mina värmesulor och lade dem på laddning hemma hos Madde. Problemet var att jag inte hade fjärrkontrollen med mig. Den var borta!

Väl hemma letade jag i alla möjliga och tänkbara fickor. Hittade den inte. Till slut fick jag tips om att titta i skidjackan. Där låg den! Hade den på skidresan i Vemdalen förra vintern och det var galet skönt det med.

Så, nu kan jag äntligen hålla mig varm om fötterna när jag jagar.

fjarrkontroll
Fjärrkontrollen

 

Hej hopp från Sanna 🙂