För en stund sedan blev jag tillfrågad om att bli kommunikatör för Svenska Jägareförbundet i Uppsala Län. Efter lite funderingar hit och dit så beslutade jag mig för att tacka ja till det.

Jag är en person som har en tendens att ta på mig lite för mycket saker och har under de senaste åren tränat på att tacka nej till olika små uppdrag som dyker upp i livet. Så därför krävde detta en rejäl funderare.

Nu är jag i en fas i livet då barnen börjar växa upp och blir mer och mer självständiga. Deras föreningar och skolor behöver inte oss föräldrar lika mycket. Mitt intresse är jakt och det är jakt jag vill lägga min tid och energi på. Dessutom är det roligt att engagera sig i föreningslivet. Så utifrån detta växte beslutet om att ta på mig detta fram.

Det ska bli spännande och utmanande och det är en hel del nytt att sätta mig in i. Jag påbörjar arbetet lite smått redan nu men kommer inte ha utrymme för att satsa helhjärtat förrän efter årsskiftet.

Finns det någon där ute som har tankar, idéer, synpunkter eller förslag utifrån så mitt uppdrag så är ni välkomna att kontakta mig. Jag försöker verkligen vara öppen i mitt sinne./Sanna

sjf_gron_uppsala_lan