20161028_093750

Då var det dax att ut på jakt i dag. Ledig från mitt jobb en fredag = lyx 😊Någonstans i de uppländska skogarna höll vi till. En älgkalv är det kvar i tilldelningen…men jag vet inte om alla djur gått i ide….lugnt i skogen…inte ett djur ute.känt

Vi hade ett ganska stort gäng poliser med oss i dag…Från olika delar av Sverige.  Jättebra hundar och hundförare…men inga djur😐

Skön med avkoppling men tråkigt när vi hade mycket skyttar och många bra hundar…

I dag hade vi faktiskt en kändis från tv med oss…tror inte han vill att jag nämner hans namn 😉

I morgon väntar en jobbdag på världens bästa jobb – Interjakt Uppsala 😊

Kidsen mina har höstlov och den ena tonåringen väntar på 2 kompisar från Valdemarsvik…så denna vecka blir det 4 tonåringar i huset. Tur att frysen är full med älgkött…kommer nog att gå åt! 20161028_093926

Trevlig helg alla! /Madde